Matbröd |
|
|
Småländskt Lantbröd (80% vete - 20% fullkornsråg) |
|
|
Bondbröd (60% vete - 40% fullkornsråg) |
|
|
Höglandsbröd (40% vete - 60% fullkornsråg) |
|
|
Husets Bröd (20% vete - 80% fullkornsråg) |
|
|
I |
|
|
Specialbröd: |
|
|
Solrosbröd |
|
|
Potatisbröd |
|
|
Valnötsbröd |
|
|
Kraftbröd
(100% råg, korn, morötter & linfrön) |
|
|
Speltbröd |
|
|
Rågfullkorn (100% fullkornsråg) |
|
|
Fruktbröd |
|
|
|
|
|
Rågbaguette |
|
|
Rågfranska |
|
|
Brytbröd |
|
|
I |
|
|
Allt bröd är fritt från: |
|
|
- socker |
|
|
- fett |
|
|
- mjölk produkter |
|
|
- konserveringsmedel |
|
|